04 de novembre 2010

Políticament correcte (reedició)


Per celebrar els 4 anys del Blog anirem publicant alguns dels primers "posts" que hi van aparèixer. Aquí en teniu un altre.

PUBLICAT AL BLOG DE LPM el 4/11/2006Ara, tot ha de ser políticament correcte. Quina mediocritat i quina hipocresia. Les cançons, també. “Moros vénen, moros van, pel carrer de Sant Joan. Moros de guerra: moros en terra” Està prohibida. No es pot cantar.

O aquella que deia: “Ce, a, efa, e: cafè, no prenguis mai cafè. Aquesta beguda turca no beuràs o sinó flac i malalt sempre estaràs. No siguis musulmà, res no hi has de guanyar!” Ara s’ha de cantar: “Ce, a, efa, e: cafè, dolç, sol amb llet o amb gel. Nois i noies no begueu aquest suc fosc, espereu a ser més grans és molt millor. El van dur d’Orient i ara en beu molta gent”. Ara, senyors, ja és políticament correcte.

Amb la dels moros, haurem de fer el mateix, potser: “Germans d’Orient vénen, germans d’Orient van, pel carrer del senyor (“Sant” podria ferir susceptibilitats) Joan. Germans d’Orient enfadats, Germans d’Orient: a terra!”. Queda bé, no?

Ah! Aneu pensant en l’adaptació políticament correcte de la versió original (http://www.xtec.es/~aguiu1/socials/segadors.htm) d’”Els segadors”. Hi ha feina!