20 de desembre 2006

Quart concert de Nadal...

Ulls de nenes i nens de 3, 4 i 5 anys que "canten", que escolten també...

LA CAPSA DE PETONS

Un dia, ja fa molts anys, un home va renyar la seva filla de 3 anys per malgastar un rotlle de paper daurat d'embolicar regals. Aquella família eren pobres i el pare es va enfadar molt quan va veure que la seva filla estava tractant d'embolicar una capsa de sabates per posar-la sota l'arbre de Nadal. Però la va deixar fer...

L'endemà al matí, en destapar tots els regals, la nena va agafar la capsa i la hi va donar al seu pare: Això és per tu, pare - li va dir.

El pare es va sentir avergonyit per la reacció de fúria que havia tingut el dia anterior. Però es va tornar a desconcertar, en adonar-se que la capsa estava buida.
Va tornar a renyar la seva filla: No saps que quan fas un regal, se suposa que el poses dins la capsa?

La petita va mirar el seu pare i, somicant, li va dir: Aquesta capsa no és buida. AHir la vaig omplir de petons per poder-te fer un regal molt bonic. Tots aquests petons els he guardat per tu.

Aquell home va abraçar la seva filla i, omplint-la de petons, va demanar que el perdonés.

Expliquen que va guardar per sempre més aquella capsa daurada ben aprop del seu llit i quan estava trist o massa preocupat per les coses de cada dia, obria la capsa i agafava un petó de la seva filla i se sentia reconfortat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que bonic