25 de febrer 2007

Tot bufant

Concerts Familiars a CaixaFòrum
Tot bufant
Pep Gol, trompeta, clarinet, flauta, tubs, mànega, joguines, ...
Pep Pasqual, saxo tenor, clarinet, flauta, flabiol, tubs, joguines, ...
dissabte, 24 de febrer de 2007. 17.30 hores

Qualsevol objecte, instrument o joguina susceptible de produïr so amb l'aire hi és present. Gol i Pasqual ens ho fan passar d'allò més bé en un concert-espectacle molt ben pensat i molt ben interpretat. Moments màgics, moments genials, moments... "de tot". Una mica de tot, però sempre, sempre amb l'aire. Poques paraules, una bona estona, bon gust i música. Per a grans i petits (llàstima que en aquests llocs sempre hi ha pares "no assenyats" -no se m'acut un altre qualificatiu però segur que existeix- que porten nens i nenes massa petits, fet que provoca que el concert perdi qualitat). Pel que fa als "Peps" i a "Tot bufant", felicitats: genial!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És cert que amb nens massa petits el concert perd qualitat, però penso que la responsabilitat d'aquest fet no és únicament dels pares, sinó que parteix ja del fet que els organitzadors ofertin (com alguns dels concerts en família de l'Auditori) concerts per a nens a partir de 2 anys...difícilment un nen de 2 anys aguantarà quiet, callat i atent els 50-60 minuts que aquest dura...!

Maria ha dit...

Hola!!!
Genial és poc! Em/ens va encantar! Hi vam anar amb l'escola tots els nens d'infantil i cicle inicial. Encara hi treballem a l'hora de música... ara ens arribarà una caixa màgica de bufar!!