22 de novembre 2007

Suspens a l'ESO?

Llegeixo avui al diari: "Suspens a l'ESO". L'ESO suspèn? No! Com pot suspendre l'Educació Secundària Obligatòria? Quan, de petit, anava a escola, en cap moment vaig llegir ni sentir "suspens a l'EGB".

No, no. Senyores i senyors, l'ESO no suspèn. Suspenen, en matèria d'educació, tots i cadascuns dels governs que hem tingut ençà de la democràcia. Perquè, enlloc d'intentar agafar el "brau per les banyes" el que corria més pressa era treure una nova llei i "carregar-se" el que havien fet els "altres". (compteu les lleis d'educació diferentes que han sortit des de llavors). I, a més, a vegades, d'avui per demà, sense temps per a preparar ni organitzar res. La LOE no es va publicar a finals de juny i s'havia d'aplicar ja al setembre?

Mestres i professors del món, unim-nos, i oferim als polítics allò que es mereixen: una bona botifarra... perquè -i disculpeu l'objectivisme en un dia com avui- s'estan "carregant", entre tots, poc a poquet, l'escola i l'educació al nostre país.


1 comentari:

Anònim ha dit...

totalment d'acord!! els professors, per adaptar-nos, perdem un munt de temps fent revisió de continguts,objectius i altres mandangues. És vergonyós que l'educació depengui de qui està manat en aquell moment.
Quan quedem per la gran botifarra?