04 de febrer 2008

He rebut un correu...

He rebut un correu electrònic. He demanat permís per, amb discreció amb els noms, publicar-lo. Aquí el teniu:

Hola! Tenia ganes de comentar-te alguna cosa. En primer lloc volia recomanar un material que he anat escoltant que també està molt bé, són uns llibres amb CD que han editat els de l'Escola de Música "El musical" que està a Bellaterra. També és un material que permet cantar a sobre d'acompanyaments que sempre van bé. Et poso la adressa electrònica www.bellaterramusica.com. Per exemple hi ha les Cançons per la platja per pintar o un altre que es diu Sentiments i emocions. Bé, a mi personalment m'ha agradat.

Tambe volia aprofitar per fer una crida als compositors que fan material per nens que sona tan i tan bonic amb els acompanyaments de piano, però que si algú els pogués gravar i editar-los per poder comprar-ho ens aniria molt bé. Cal tenir en compte que no sempre és fàcil tenir pianista acompanyant i quan nosaltres mateixos els anem tocant alhora que dirigint sempre es perd una part de la qualitat del resultat. Crec que estaria bé comentar-ho en el blog, no sé si d'altres mestres estaran d'acord amb mi i tu com a compositor potser també hi tens alguna cosa a dir. Aquí ho deixo.

Com que aquest cap de setmana m'he omplert de música i de recursos per poder fer la meva feina, voldria aprofitar per comentar-ho. He assistit a les jornades voluntàries que el servei educatiu de l'Auditori ha organitzat per ajudar als especialistes que estem inscrits a Cantània. De fet és el segon any que hi estic en això de la Cantata i ho trobo extraordinari. Podria dir moltes coses sobre Cantania, potser un altre dia en parlaré, però ara potser només em centraré en les jornades d'aquest cap de setmana. Simplement m'agradaria agraïr-los la possibilitat que ens han brindat de poder treballar amb uns mestres tant i tant bons. Ha estat molt enriquidor aprendre de persones com l'Elisenda, l'Eva, la Marta, el Pep, el Poire, l'Emilio, ha estat un luxe poder-los tenir com a mestres. També va ser un moment molt màgic veure i escoltar un magnífic cor de nens i nenes portats per l'Ester Bonal i dic veure i escoltar perquè va ser una lliçó notar que la feina ben feta té uns resultats tant bons. Era sorprenent la disciplina que van tenir en tot moment els nenes i les nenes que feien de cor pilot, com es deixaven dirigir per diferents especilistes a qui no coneixien de res i com van cantar quan els va dirigir l'Esther... Potser aquesta no és la realitat que tenim alguns mestres de música a l'escola però jo crec que és un somni, un somni que potser podem aconseguir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello
vardenafil 20mg

Levitra’s common side-effects are headache, flushing, dyspepsia, nausea, dizziness and rhinitis.
[url=http://www.radiozenithinter.com/]cheap vardenafil[/url]

Like other erectile dysfunction tablets, some patients experience erection which lasts up to 4 hours.
http://www.radiozenithinter.com/ - levitra price

Drugs that interact Levitra include erythromycin, ketoconazole, indinavir, itraconazole, ritonavir may increase plasma levels of Vardenafil.