05 de març 2007

Metàl.lics a l'Auditori

Bons Músics!
El quintet de metall Spanish Brass Luur Metalls ens ha ofert un concert amb una qualitat musical insuperable. Amb una escenografia impecable i amb una posada en escena atractiva i original. No és pas la primera vegada (i esperem que tampoc la darrera!) que podem disfrutar d'aquest concert dins del cicle "L'Escola va a l'Auditori". Dues trompetes (Carlos Benetó i Juanjo Serna), una trompa (Manuel Pérez), un trombó (Indalecio Bonet) i una tuba (Pedro Andrés): l'Spanish Brass Luur Metalls ens han ofert amb una pulcritud remarcable un repertori eclèctic, difícil i molt ben triat: una fuga de Bach, un ragtime, un vals, una sardana, ... Obres que, una coreografia de'n Toni Jodar, que ha ajudat sempre a entendre millor la música i mai no li ha tret protagonisme, han conformat 55 minuts de bona música i de molt bona interpretació. Hi ha moments en què sembla impossible fer sonar instruments de vent metall com ho fan ells!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb el comentari.
El dimarts dia 6 hi vaig assistir amb els alumnes de 5è de l'escola. Ells en van gaudir molt i jo (que veia l'espectacle per 3ª vegada) encara més!
M'agraden els concerts pedagògics que s'expliquen sols, musicalment, i la posada en escena fa que els 55 minuts passin volant.
Una bona manera "d'enganxar" als nens a anar a concerts.

Anònim ha dit...

Es molt interessant aquest blog. Dons hi han molts temes que val la pena perdet i llegirlos