20 de desembre 2006

Cinquè concert de Nadal...

Cantem a l'escola
Cantem nadales. Per cicles. Perquè ens agrada cantar. No hi ha públic... Sí, nosaltres mateixos fem de públic. Poemes de Nadal, representacions de Nadal, nadales, ... Aplaudim. Estem bé junts. Compartim el misteri que es repeteix cada 25 de desembre. Enrere queden les aules, els deures, els jocs, les bates, ... Una tarda, junts, ens felicitem el Nadal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

això és entir el Nadal! enhorabona!

Anònim ha dit...

Recordo quan, de petita, apuntada a la coral que fèiem a les hores de pati, arribades tals dates, fèiem els concerts! i és que... qualsevol excusa era bona per gaudir de la música! concerts de nadal, cantates a final de trimestre...

Potser ha arribat el moment d’agrair una feina d'unes persones que dedicaven part del seu temps en triar cançons per ensenyar-nos, en fer que ens les aprenguéssim, en organitzar concerts, en fer-nos passar una bona estona i, sobretot... en fer-nos sentir la música!

No he dit noms... i per què no dir-los? Gràcies Georgina, i gràcies Ricard!

Anònim ha dit...

Hola,

Vullguera saber si algú em pot facilitar la partitura de la nadal basada en el Poema de Nadal de Josep María Sagarra, es per a fer-la servir a un concert del nostre grup coral de Donosti al Païs Basc. Som el Mariaren Bihotza Abesbatza. si algú me'l pot fer arrivar li estaría molt agraïda.

Gràcies,