11 de març 2007

Mosaic monòton



Mosaic
Ensemble FA7
Concerts Familiars - CaixaFòrum
dissabte 10 de març - 17.30 hores

Monòton. No valorem ni la qualitat musical dels intèrprets ni dels malabaristes, que pensem que és excel.lent. Assistim, però, a un espectacle que combina música contemporània (quartet de saxòfons) amb jocs malabars (2 malabaristes-ballarins).

A veure... Repetitiu. Amb pocs elements escènics. Amb una música que, no per ben interpretada, es deixava escoltar millor. Gens d'eclecticisme, música contemporània i prou. I no una obra, o dues, o tres... tot el concert el mateix. La novetat dels primers 20 minuts, que representava la combinació d'aquestes dues arts (música i malabarisme) s'anà -amb el pas del temps- fent més que feixuga. Pocs recursos. Tot massa estàtic, quiet... Amb un cert regust "afrancesat". Perdoneu-me, però -afortunadament- a casa nostra tenim grups i propostes molt millors.

Un darrer apunt: esperem amb "candeletes" el dia que alguns pares i mares aprendran quines són les "regles del joc" en un concert i s'estaran d'anar-hi amb nens i nenes que ni entenen res ni hi fan res més que molestar. Això d'anar amb nens molt petits als concerts deu ser políticament correcte, ara?