29 de juny 2007

Clar de llunes

Genial, sorprenent, relaxant per als sentits! Us el recomano.
Pep Bou presenta el seu nou espectacle Clar de llunes, al Teatre Tivoli de Barcelona. La seva nova proposta, en format concert espectacle, conjuga el sorprenent univers de les bombolles de sabó amb projeccions actives que ballen al so de la música en viu.
El reconegut pianista Jordi Masó i Pep Bou són les dues cares d'una mateixa lluna que decideix que l'univers giri al seu antull, que graviti al seu entorn; de la mateixa forma que la música es muta en bombolla, i la pompa s'esvaïx creant sonoritats cromàtiques com si es tractés d'una norma universal.
Clar de llunes és el resultat de la conjunció de la sonoritat i la forma en viu gràcies a la compenetració de dos grans artistes que demostren que la imatge i el so són una mica més que dues formes de veure i viure l'existència. Són una nova fórmula per a sentir i sentir-se en altra realitat que persisteix en l'interior, que habita en la imaginació i transpira per la pell.
És en el transcurs de Clar de llunes, en el qual Pep Bou proposa viure una experiència a flor de pell en la qual tot és possible, a pesar que en un moment incert tot es converteixo en aire. Aire de somnis.