09 de març 2008

Presentació de l'SGAE a l'associació SONA

Hem rebut aquesta informació:

L'Associació SONA ha organitzat una reunió informativa de l'SGAE, (societat general d'autors).
Vindrà un representant de l'SGAE a fer una petita sessió informativa sobre el famós CANON, sobre com es gestionen els drets d'autor, i moltes coses més.
Tots els que estigueu interessats o tingueu alguna cosa a veure amb els impostos relacionats, com tendes de música, videoclubs, bars etc... aquest és el moment d'aclarir els dubtes que tingueu.
Des del casal us demano que si coneixeu a algún músic o artista li passeu el correu. L'acte serà el dia 5 d'Abril a les 17h al Centre Frederic Mompou. Aprofito també per informar a la gent que formi part d'un grup de música que aquell mateix dia començarem a el·laborar la xarxa de grups de Castelldefels, amb la intenció de promoure els grups a altres localitats i comptar amb ells per a fer concerts.

L’associació SONA va néixer a començaments del mes de setembre per donar sortida al panorama musical a Castelldefels. És una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de promoure la música, artistes i activitats en la nostra població. Des del mes de febrer està començant a oferir tallers relacionats amb la música al Casal de Joves.