21 de març 2007

La música del Sr. Cucanet

En Noè Rivas ens fa arribar aquest correu:
Acabo de fer una gravació per una maleta pedagògica feta, en col·laboració, pel Centre Cívic la Taxonera, el Centre Cívic Casa Groga, el districte d'Horta-Guinardó de Barcelona i Agenda 21. En ella hi ha molts materials ( fitxes, jocs, llibres, sons .... ).
Donat que la meva gravació no estarà pas a la venda si no que serà de préstec amb la resta de materials de la maleta, he pensat de compartir-la amb tothom que vulgui. Com? Molt fàcil!!! Si visites el meu web, exactament si cliques aquí: http://www.alfanet87.net/noerivas/cucanet/ veuràs la presentació del material, els músics que hi han col·laborat, el tècnic de so i un apartat anomenat TEMES DEL DISC. En aquest darrer apartat trobaràs totes les partitures i lletres del disc i els MP3 amb les cançons senceres. Te les podeu descarregar i fer-ne l'ús que creguis oportú, que per això és la música, no? Ja em diràs que t'ha semblat la idea i també si t'agraden les cançons, els arranjaments i tot plegat.

Us ho podeu descarregar tot sense cap problema i és un material i unes cançons i versions que estan molt bé. Moltes gràcies, Noè.