25 de maig 2007

Una molt bona causa!




Hem rebut aquest escrit. Animeu-vos i participeu-hi com pogueu.
És per a una bona causa.


Estem de sort!! La crida que vam fer ha donat els seus fruits i de cara a aquests estiu tenim un bon grapat de voluntaris que ens vindran a ajudar a Nicaragua; gent de Lleida, Artesa de Segre, Sant Vicenç dels Horts i Barcelona que ja fa temps que s'estan preparant per a venir cap aquí i estan promocionant els projectes, buscant donatius, recollint llibres, instruments...que s'ho estan currant, vaja.

Hi ha un grup en concret que vindrà a col.laborar en el programa RITMO EN LOS BARRIOS, i que han organitzat un concert benèfic per Nicaragua; tot el que recullin servirà per seguir tirant endavant aquest projecte que, com ja sabeu, pretén acostar la música als nens més necessitats.

El concert tindrà lloc el divendres 1 de juny a les 20:30 a la Casa Orlandai de Barcelona (Sarrià) i aquests són els artistes convidats:

Un grup de jazz molt bo: Jazz ad limitum (www.jazzadlimitum.com) i dos dels millors grups de contacontes per a adults que es poden veure a Catalunya ara mateix: Rubén Martínez Santana (www.rubenmartinezsantana.com) i Vivim del Cuentu (www.marcvirgili.com/vivimdelcuentu)

La Casa Orlandai és molt fàcil de trobar, està just davant de la sortida dels FGC de Sarrià. Anant-hi en cotxe, s'ha d'agafar la Ronda de Dalt sortida de Sarrià, baixar per Via Augusta i anar fins a l'estació dels FGC. No té pèrdua.

Així doncs, quin pla teniu pel divendres de la setmana que ve?? Cap?? Doncs aquí teniu una molt bona opció i ja la podeu anotar en el vostre calendari. Doneu un cop d'ull a les webs del artistes...tot plegat té molt bona pinta!! I per a entrar només s'ha de donar la voluntat!!! A mi em queda una mica lluny, però si poguès, no m'ho perdria!!

A veure si algú pot imprimir aquest cartell tan guapo que adjunto i penjar-lo a la feina, a l'escola, a la uni, al súper...Si us plau, re-envieu aquest correu a tots els vostre contactes...Truqueu a la família, als amics, als veiins...Que se n'assabenti tothom!! A veure si entre tots aconseguim omplir aquest casal i fem que aquest concert que ha estat organitzat amb tanta il.lussió per tanta gent sigui tot un èxit!!

Apa doncs, que el disfruteu!! Raul